Черно море изпусна Ботев (Пд) във Варна

Спорт

18-10-2015, 13:27

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море - Ботев (Пд) U17 (фоторепортаж)

"Моряците" завършиха 0:0 с пловдивчани

Юношите младша възраст на Черно море не успяха да победят тима на Ботев (Пд) в мач от 9-ия кръгна Елитната група до 17 години. Срещата се игра на терена под Аспаруховия мост и въпреки липсата на попадения бе доста интересна.

Георги Георгиев изпусна най-чистото положение в мача за "моряците". В 55-ата минута талантът на варненци засече с крак в малкия пенал центриране от корнер, но топката мина на сантиментри от страничната гредата.

В 70-ата минута Румен Касабов стреля опасно от пряксвободен удар, но вратарят на гостите изби топката, която влизаше под гредата. В самия край на мача играя на Ботев излезе очи в очи срещу стража на "моряците" но трениращият с представителния тим вратар успя да спаси.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖ ТУК!

Подопечните на Георги попов са на трето място в класирането с актив от 17 точки - седем по-малко от лидера Септември и две от втория Славия.

Съставътна Черно море: Иван Дюлгеров, Ерхан Томбак, Виктор Христов, Кирил Радев, Добромир Добрев, Емил Янчев, Румен Касабов (78-Кристиян Арсовски), Данаил Димов (55-Калоян Диев), Илиан Илиев, Георги Георгиев (65-Перай Кадир), Никола Тодоров (55-Ивелин Маджаров).