31-годишна се обърна с колата си край Белослав

Животът

15-10-2015, 13:54

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Добричлия заби "Сеат" в дърво

31-годишна варненка е настанена в болница, след като се преобърна с колата си на пътя от Белослав за Варна вчера сутринта. Жената управлявала лек автомобил "Фолксваген". Поради движение с несъобразена скорост загубила контрол и колата излязла от пътното платно, удря се в мантинела и се преобръща.

Вследствие на инцидента водачката е получила фрактури на лумбален прешлен и лявата ръка и контузия на главата, но за живота й няма опасност. По случая е образувано досъдебно производство.

20-годишен добричлия пък е катастрофирал на пътя от Златни пясъци за Варна в следобедните часове. Той загубил контрол и колата му излязла от пътя, блъскайки се в дърво. От удара мъжът е с контузии на главата, гръдния кош и лявото рамо. След като е получил медицинска помощ, е освободен за домашно лечение.

39-годищен пешеходец е пострадал при катастрофа, станала на бул. "Цар Освободител" около 19 часа. Той бил блъснат от лек автомобил "Рено", докато пресича на пешеходна пътека. В резултат мъжът е с контузии на лявото стъпало и лявото коляно. Зад волана на реното бил 36-годишен варненец.