Цветан Цветанов: Кметовете на ГЕРБ ще работят за развитие и стабилност

Новините

13-10-2015, 23:34

Снимка:

ПП ГЕРБ-Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Емануил Манолов е най-достойният кмет, който Аврен е имал, смята председателят на Националния предизборен щаб на партията

Всички Вие искате устойчиво развитие на община Бяла и стабилност, а Анастас Трендафилов е показал, че работи за това. Важно е да има стабилно управление на национално ниво - силна политика на ГЕРБ и стабилно правителство, но са необходими и успешни местни власти, за да се развиват общините. Това заяви пред жителите на Бяла председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Той призова хората да не подценяват важността на изборите и да покажат висока избирателна активност. "Ако Общинският съвет не подкрепя политиките на кмета не могат да бъдат реализирани видими резултати, затова гласувайте разумно и подкрепете Анастас и отбора на ГЕРБ", каза Цветанов.

Пред жители на Аврен той отчете, че кандидатът за кмет Емануил Манолов е показал потенциал и хъс за работа и най-важното – не е скъсал връзката с избирателите. Той доказа, че работи успешно. Емануил има подкрепата на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов. Той посочи, че доказателство за подкрепата към Емануил Йорданов е, че молбата, която той е  отправил преди няколко  месеца за наболял проблем в общината, който е бил удовлетворена. "Проблемът с читалището в село Царевци, община Аврен, бе разрешен успешно, благодарение на подсигурените от правителството средства.  Възхитен съм от силната връзка между местната и изпълнителната власт тук, която е основополагаща за развитието на община Аврен", подчерта Цветанов.

В Белослав той заяви, че се чувства като  у дома си в Белослав, защото е изкарал една година от военната си служба в града. Стабилността на държавно ниво трябва да се пренесе и на местна почва. Затова трябва да бъдем максимално сплотени и единни и на 25-ти октомври да гласуваме за хората, които да надграждат и да правят реални политики за хората. Цветанов  подчерта, че ГЕРБ не отговаря на агресията с агресия.

"Заставаме с лицата си и изказваме уважение и респект към Вас, защото това е начинът да спечелим доверието Ви", каза той и заяви, че с всяка следваща спечелена община ГЕРБ поема повече отговорност. "На всички избори досега, над 1 милион избиратели дават своя глас за развитие на страната и на общините ни. Доверете се и Вие на Деян Иванов и отличния отбор на ГЕРБ в Белослав с номер 6 – те ще развият потенциала на общината", призова хората зам.-председателят на ГЕРБ.

Той е уверен, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на Девня Свилен Шитов ще допринесе за превръщането на Девня в по-добро място за живеене, както и че с екипа му ще работят за по-добра администрация. "Свилен Шитов ще отвори общините и за бизнеса, защото няма как иначе да бъдат открити нови работни места. Подкрепяйки кандидата на ГЕРБ за кмет на Девня, подкрепяте и стабилното правителство на Бойко Борисов", подчерта Цветанов.