Усвояването на евро средства - най-важната задача за кандидатите на ГЕРБ

Новините

13-10-2015, 14:16

Снимка:

ПП ГЕРБ-Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Председателят на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов е на обиколка във Варненско

Освен победа, нищо друго не очакваме в община Аксаково. Всички вече са забравили какво е било в Аксаково преди 18 години, когато тя бе със затихващи функции. Днес 85 % от канализацията е подменена, рехабилитирани са улиците, санирани са училища и детски градини. Силата на ГЕРБ е, че тя е системна партия и е изключително добре структурирана. Ние се натоварваме с отговорности и ги изпълняваме. Това заяви пред жителите на Аксаково председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който е на обиколка в региона. Той подчерта, че успешните кметове на ГЕРБ първо отчитат видимите резултати от управлението си и след това търсят доверието на хората.

"Убеден съм, че инж. Атанас Стоилов, ще навлезе много бързо в новия програмен период, за да се усвояват успешно европейските средства и да се подобри допълнително стандарта на живот в община Аксаково. Това ще доведе до приток на инвестиции и нови работни места. Аксаково се развива като една от най-проспериращите общини в страната и това е благодарение на инж. Стоилов и екипа му, защото няма генерал без армия", подчерта Цветанов.

Преодолейте страха и гласувайте за промяната, за адекватна и компетентна администрация, която може да работи бързо и прозрачно в услуга на хората. С тези думи Цветанов се обърна към жителите на Суворово, където представи кандидата на ГЕРБ за кмет на общината Данаил Йорданов.

По думите на Цветанов видимите резултати могат да бъдат постигнати само от добри професионалисти, зад които стои най-голямата партия в България - ГЕРБ. "Данаил Йорданов ще получава подкрепа от Парламентарната група на ГЕРБ, от правителството на Бойко Борисов и от евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП. Варненска област има свой представител в Европейския парламент в лицето на Емил Радев", допълни Цветанов. Цветан Цветанов пое ангажимент, че експерти ще разясняват различните секторни политики и работата по оперативните програми пред жителите на община Суворово.

"Не сте сами. За да има инвестиции, за да се върнат младите хора в общината, трябва да се работи за хората. Гласувайте за по-добро управление на Суворово", призова областният координатор на ГЕРБ и кандидат за кмет на Варна Иван Портних.

В лицето на Тошко Янев залагаме на компетентен човек, за който работата е отговорност. Искаме в тези общини, в които сме допуснали грешки, да ги изчистим, затова съм убеден, че с Тошко ГЕРБ ще улучи в десетката във Вълчи дол. Това бе оценката за кандидата за кмет на общината. "Ние показваме, че сме най-силният отбор, затова хората вярват на ГЕРБ. Искаме тук да създадем условията, които хората желаят. Най-важното е една администрация да бъде достъпна за гражданите и за бизнеса, коментира Цветанов.

Заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че новият програмен период вече е започнал и най-голямото предизвикателство пред кандидатите на ГЕРБ за кметове ще е да допринесат за усвояване на европейски средства, с които да гарантират по-добър живот в общините, които управляват.

Затова ни е необходимо Вашето доверие – за да имат бъдеще българските общини и да затвърдим стабилността на правителството", подчерта Цветан Цветанов. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол Тошко Янев заяви, че иска час по-скоро да влезе в общината, за да не губи време и да работи в интерес на хората.