Холивуд рекламира България (видео)

Туризъм

12-10-2015, 02:58

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Рекламата ще се излъчва като промоклип преди представянето на селектирания за "Оскар" от българска страна филм "Съдилището"

Холивудските звезди Антонио Бандерас, Салма Хайек, Ейдриън Броуди, Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм участват в нов клип, който рекламира България като туристическа дестинация. Звездите дори не са получили хонорар за присъствието им във видеото, информира Нова ТВ. Рекламата ще се излъчва като промоклип преди представянето на селектирания за "Оскар" от българска страна филм "Съдилището".

"Клипът изцяло променя начина, по който искаме да се говори за страната ни. Той показва и тясната връзка между туризма и киното, с което се надяваме да привлечем още по-голямо внимание към България",
коментира министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя подчерта, че за заснемането на видеото държавата не е вложила нито лев. "Всичко, което похарчихме, бяха много усилия, много време, много преговори и убеждения затова колко си заслужава тези хора да застанат с лицето и името си и да ни помогнат да популяризираме нашата страна", каза още министър Ангелкова.