Младежи се тестваха безплатно за професионална пригодност

Мисия Варна

08-10-2015, 17:19

Снимка:

ПП ГЕРБ-Варна

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Жители на "Владиславово" се оплакаха от недостъпна администрация


Младежи си направиха безплатен тест за професионална пригодност с помощта на кандидата за кмет на варненския район "Владислав Варненчик" от ГЕРБ Николай Костадинов и кандидатите за общински съветници Николай Георгиев, Марица Гърдева и Ваня Вълчева. Събитието, в което взеха участие психолози доброволци, се проведе по време на Световния ден за достоен труд, 7 октомври.

Десетки младежи оцениха теста като изключително полезен за бъдещото им професионално развитие. Успех на предстоящите избори на кандидата за районен кмет и кандидатите за общински съветници пожелаха и много възрастни хора от "Владиславово". Те споделиха проблемите на района с тях. "Вратите на кметството остават затворени за нас – гражданите", жалва се гражданин. Николай Костадинов подчерта, че ако му бъде гласувано доверие на изборите, първата промяна, която ще направи след 26 октомври, е да създаде достъпна и работеща административна среда, отворена към хората.

По-късно Костадинов и кандидатите за общински съветници Марица Гърдева, Жельо Алексиев, Ваня Вълчева, Сашо Димитров и Станислав Йорданов се срещнаха с живущите в бл. 7 и обсъдиха с тях приоритетите за развитие на района. Въпроси, свързани с достъпна и работеща администрация, чисти и облагородени междублокови пространства, контрол на строителните дейности и поддръжката на зелените площи, поставиха на дневен ред гражданите.

Николай Костадинов сподели с присъстващите, че за него диалогът с тях е разковничето за решаване на проблемите във "Владиславово".