Потомци на първите заселници във "Владиславово" поискаха новият кмет да създаде работещ екип

Животът

07-10-2015, 17:30

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Гражданите са тези, които трябва да поставят приоритетите, а ние сме длъжни да работим за осъществяването на промените, заяви Николай Костадинов

С потомци на първите заселници, живяли на територията на днешния "Владислав Варненчик" се срещна кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на района Николай Костадинов. Те поискаха съдействие за разрешаване на сериозните инфраструктурни проблеми в новите селищни образувания в двете местности. Изразиха надежда, че новият кмет на района ще създаде работещ екип, а администрацията ще бъде отворена към хората.

На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници Николай Георгиев, Марица Гърдева, Жельо Алексиев, Ваня Вълчева и Станислав Йорданов.
Бяха обсъдени предстоящото приемане на ПУП на ІІІ и ІV микрорайони, подобряването на инфраструктурата в района, както и проблеми, свързани с развитието на месностите "Ментеше" и "Балъм дере".
Кандидатът на ПП ГЕРБ за районен кмет Николай Костадинов увери присъстващите, че големите инфраструктурни проекти, които вече видимо променят "Владиславово", ще бъдат завършени в най-кратки срокове. И заяви, че всяка улица в района ще бъде преобразена, като желанието е промените да стигнат до дома на всеки гражданин. "Гражданите на "Владиславово" са тези, които трябва да поставят приоритетите, а ние сме длъжни да работим за осъществяването на промените", заключи Костадинов.