"Делфините" си търсят сподвижници

Наскоро младежите спечелиха една от най-престижните награди на организацията People to People International

Нови членове набира варненската младежка доброволческа организация "Делфините". Ентусиазираните младежи ще очакват връстниците си на 11 октомври в читалище "Отец Паисий", за да им разкажат малко повече за дейността на организацията.

Ставайки член, можете да пътувате и да участвате в проекти, спонсорирани от Европейския съюз. Ще се срещнете с невероятни хора и ще създадете полезни контакти. Ще откриете и поле за изява, като ще можете свободно да изразявате и да осъществявате идеите си, за да помогнете на хората около вас и на града, в който живеете, заявяват от организацията.
За тези, които ще кандидатстват в чужбина, една допълнителна мотивация би могла да бъде и международно признатия сертификат, който ще ви отличи от останалите.

Преди няколко дни младежите от PTPI "Делфините" спечелиха една от най-престижните награди на международната неправителствена организация People to People International. Призът беше получен на официална среща в Берлин, като се присъжда на aктивните добротворци зa Новaторскa хумaнитaрнa кaмпaния и се връчвa веднъж нa две години сaмо нa две оргaнизaции в светa.