Венков: Самочувствието ни вече ще е друго

"Показахме, че не отстъпваме спортно-технически на никой в България", каза още капитанът на Черно море

Левият краен бранител на Черно море Черно море Михаил Венков е оптимист за представянето на отбора след равния и добрата игра в Разград.

"Показахме, че в спортно-техническо отношение не отстъпваме на никой в България и единствено от нас зависи на кое място ще се класираме. Определено имахме нужда точно от такъв мач срещу Лудогорец след двете издънки на чужд терен. Сега самочувствието ни вече ще е друго. Играем ли както в Разград, играем ли винаги на 100 процента, победите и точките ще си идват сами. Пътят за класиране в Европа обаче е дълъг, има още много мачове", сподели Венков.

По повод паузата в първенството, капитанът на "моряците" сподели: "Имаме две седмици, през които ще отдъхнем и ще изиграем полезна контрола, а контузените ще се възстановяват. Ще излезем уверени в силите си и спокойни в домакинството със Славия", категоричен бе Мишо.

Междувременно след двата почивни дни утре в 9,30 ч. "моряците“ подновяват тренировки. Както е известно, в събота носителят на купата ще премери сили срещу втородивизионния Дунав в Русе.