Fibank отпразнува 14 години на своя клон в Добрич

Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза със стилен коктейл 14 години от откриването на своя клон в град Добрич. На събитието присъстваха дългогодишни клиенти, бизнес партньори и приятели на банката от града и региона.
В обръщението си към гостите на събитието и към целия екип на банката, Управителят на клон Добрич - г-жа Миленка Георгиева, благодари на всички клиенти за доверието и успешното сътрудничество през изминалите години:
„14 години са колкото много, толкова и малко, защото човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му, а ние имаме толкова много мечти. През тези години нашият екип срещна много предизвикателства, с които успешно се справихме. Установихме трайни и ползотворни партньорски взаимоотношения с Вас - нашите клиенти. Изградихме взаимно доверие, с качествено обслужване и индивидуален подход.
Благодаря и на моя прекрасен екип от млади, знаещи и можещи хора, които демонстрират ежедневно изключителен професионализъм и всеотдайност!”
Клонът на Първа инвестиционна банка в град Добрич се намира на бул. "Независимост" 1. Работното време на клона в делничните дни е от 9:00 до 17:30 ч., а в събота от 9:00 до 14:00 ч.