Бойците на Легия завоюваха пет медала на държавното по кик бокс

Спорт

30-09-2015, 13:20

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бойците на Боил спечелиха 17 медала от държавното

Със златни медали от Каварна се завърнаха Виктор Сидеров, Атанас Пеев и Тодор Тодоров

Бойците на варненския спортен клуб Легия завоюваха три златни, сребро и  бронзов медал на Републиканското първенство по кик бокс, което се проведе в Каварна през уикенда. Златни медалисти станаха Виктор Сидеров, Атанас Пеев и Тодор Тодоров, който е и треньор на СК Легия. Бронзов медал завоюва Явор Лилов, за когото участието на подобен турнир е дебют.

Треньорът Тодор Тодоров стана шампион при ветераните, с което доказа за пореден път, че винаги е бил и ще е отличен пример за младите бойци. Боян Тунев .

"Изключително съм доволен от представянето на всички състезатели от клуба. Спечелването на тези медали от една страна е изненада за мен, тъй като не бяхме тръгнали с "пълната кошница". Лично за мен това състезание трябваше да бъде една проверка на бойците ни, като от една страна аз да преценя качествата им, а от друга страна те самите да усетят какво е да си на ринга или тататмито. Изключително съм щастлив от медалите, които спечелихме и попълнихме колекцията на клуба. Благодаря на момчетата за високия дух и за това, че помогнаха да издигнат името на Спортен клуб "Легия" - Варна на още едно по-високо ниво! Благодаря им, че защитиха честта на клуба!", сподели треньорът Тодор Тодорв.