"БМВ" се заби в крайпътно дърво, двама пострадаха

Крими

29-09-2015, 17:27

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Неправоспособен младеж се блъсна с мотопед

Двама души – 26-годишен софиянец и жена на 29 години от Бургас, са пострадали след като БМВ-то, в което се возили, се блъснало в крайпътно дърво. Инцидентът станал около 19 часа вчера на кръстовището на бул. "Цар Освободител" и ул. "Пирин". Колата била управлявана от 26-годишен турски гражданин, постоянно пребиваващ в България, който загубил контрол над управлението. Двамата пътници са получили контузни наранявания, прегледани са и са освободени без опасност за живота.

Непълнолетен и неправоспособен младеж пък предизвика катастрофа с мотопед. Младежът извършвал ляв завой на кръстовището на бул. "Владислав Варненчик" и ул. "Акад. Андрей Сахаров", при което се блъснал в движещ се в права посока лек автомобил "Ситроен". От удара младежът е получил контузни наранявания, прегледан е в болница и е освободен без опасност за живота.

Двама пешеходци са пострадали при други инциденти. Непълнолетно момче е блъснато от лек автомобил "Рено" на кръстовището на булевардите "Владислав Варненчик" и "Христо Смирненски". Малолетно момиче пък е ударено от товарен автомобил в кв. "Виница". Момчето е със скъсване на колянна връзка, а момичето с контузни наранявания по главата и крака.