Откраднаха 2000 лв. от кутия за хляб, дядо отмъкна плуг

Крими

25-09-2015, 15:47

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

58-годишна варненка задигна мъжка чантичка с документи и 1000 лв.

Три частни имота, офис и стопанска постройка са станали обект на кражба през вчерашния ден, става ясно от полицейския бюлетин. Златни накити с общо тегло 30 грама са откраднати от къща на ул. "Боровец" във Варна.

Сумата от 2000 лв. липсва от къща в кв. "Виница". Парите били прибрани в кутия за хляб. От офиса на фирма, находящ се на бул. "Цар Освободител" са отмъкнати два къртача, ударно – пробивна машина, ударен гайковерт, плосък секач и две шила на обща стойност около 8500 лв. Извършителят е проникнал в помещението, след като е разбил входната врата. По случаите са образувани досъдебни производства.

58-годишна варненка е уличена в кражба на мъжка чантичка, съдържаща лични документи и сумата от 1000 лв. Чантичката нила оставен без надзор в двора на вила в местността "Зеленика". Жената, която не е известна на МВР, е задържана за 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.

70-годишен дядо от провадийското село Венчан пък задигнал плуг за впрягане на животно, оставен в незаключена стопанска постройка. 70-годишният мъж е известен на МВР, но не е осъждан. По случая е образувана преписка.