Мишо Венков: Излизаме като на война срещу Литекс

Винаги ми е приятно да играя в Ловеч

Оттук нататък всеки мач за Черно море ще е финал, излизаме като на война. Това каза капитанът на "моряците" Михаил Венков.

"На практика е ясно, че първите шест в класирането ще се борят за евровизи. Развоя на първенството ни задължава да гоним високи цели и само от нас зависи дали ще ги изпълним. Когато всички се раздаваме на 100 процента и сме концентрирани, нещата се получават. Проблемът ни досега бе, че не го правихме на максимума в някои срещи. Направихме грешни стъпки, последната от която в Пловдив. Поговорихме си и сме амбицирани повече да не правим слаби мачове", допълни Венков.

В петък левият бек се завръща в Ловеч, където направи име като футболист. "Винаги ми е приятно да играя на този стадион, откъдето пазя хубави спомени. Сега обаче съм в Черно море и ще дам всичко за победа на моя клуб. Литекс е сериозен отбор. Гледах мача им с Ботев. Силата им е предимно у дома, но в "А" група всеки ще губи точки. Две победи могат да те изкачат нагоре, а при две загуби слизаш надолу. Целта на Черно море е да поддържа постоянно добро игрово ниво", завърши Венков.