Спартак Варна гази с 10:0

Спорт

13-09-2015, 18:51

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Разгромът на Спартак Варна с 10:0 в снимки

С хеттрик за варненци се отчетоха Кристиян Славов и Иван Добрев, два гола реализира Валентин Колев, а по един добавиха Йордан Пенев и Ивайло Георгиев

Отборът на Спартак Варна записа разгромна победа с двуцифрен резултат в "А" окръжна група. В среща от 2-ия кръг на първенството, играна на стадион "Локомотив", "соколите" размазаха тима на Искра (с. Генерал Киселово) с 10:0.

С хеттрик за варненци се отчетоха Кристиян Славов и Иван Добрев, два гола реализира Валентин Колев, а по един добавиха Йордан Пенев и Ивайло Георгиев.

Възпитаниците на Димитър Пантев, който днес игра като титуляр, упражниха натиск от самото начало и след няколко пропуска в 24-ата минута откриха резултата, след като Валентин Колев с технично отиграване с глава прехвърли стража на гостите.

Само четири минути по-късно Кристиян Славов бе изведен на добра позиция и с удар по земя реализира за 2:0. В 36-ата минута отново Славов оформи класиката с удар по диагонала.

След почивката в рамките на 9 минути "соколите" реализираха нови три гола. Иван Добрев с плътен удар от наказателното поле направи резултата 4:0 в 48-ата минута, а три по-късни Йордан Пенев с глава увеличи на 5:0. В 54-ата Валентин Колев вкара за 6:0, а 60-ата Добрев покачи на 7:0.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖ ТУК!

В 67-ата Ивайло Георгиев вкара от дузпа за 8:0, Кристиян Славов оформи своя хеттрик в 79-ата, а 83-ата Иван Добрев вкара за крайното 10:0.

Дебют за Спартак през второто полувреме записа испанецът Шави Монтес. Той е юноша на Валядолид, а през последните години е играл футзал в Малта и Румъния. Шави пристигна във Варна в началото на месеца за да подсили шампиона ни в този спорт Гранд Про, а успоредно с това ще играе и за соколите. Героят от първата среща с Ботев Брестак Марин Русев пък, който отбеляза победния гол в добавеното време, този път застана на трибуните, където бе тартор на гласовитата агитка на варненци.

Спартак Вн - Искра 10:0

Голмайстори: В. Колев (24, 54), Славов (28, 36, 79), Добрев (48, 60, 83), Пенев (51), Ивайло Георгиев (67),

Съставът на Спартак: Митко Недев, Пламен Цветков, Николай Иванов, Иван Иванов, Димитър Пантев, Йордан Янев, Йордан Пенев, Иван Добрев, Валентин Колев, Кристиян Славов, Ивайло Димитров (Ивайло Георгиев, Шави Монтес, Димитър Петев)