"Моряците" на Георги Попов с нов разгром в Елитната до 17 г.

Спорт

12-09-2015, 16:14

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море громи в Елитната до 17 години

Черно море удари ОФК Пирин с 4:0

Юношите младша възраст на Черно море записаха нов разгромен успех в Елитната група до 17 години. След като в миналия кръг варненци подчиниха Берое с 5:0, днес "моряците", водени от Георги Попов, надиграха с категоричното с 4:0 ОФК Пирин в среща от 4-ия кръг на първенството. Двубоят се игра при силен вятър на базата в Рилци и това донякъде затрудни действията на двата отбора.

Домакините влязоха по добре в мача и пропуснаха няколко добри положения. Варненци обаче успяха да вземат инициативата и след попадения на Данаил Димов и Георги Георгиев се оттеглиха с комфортен аванс на почивката.

През втората част превъзходството на гостите бе пълно и с голове на Венцислав Анастасов и национала при 2000 година Лъчезар Йорданов, стигнаха заслужено до крайният успех.

Отличен дебют на вратата направи новото попълнение Симеон Андреев. Наставникът на "моряците" Георги Попов изрази задоволството си от старанието и ефективноста на момчетата, но не бе доволен от отстъпването на инициативата в началото на двубоя.

С успеха си черноморци се изравниха по точки с лидера в класирането Септември, който обаче има мач по-малко.

В 5-ия кръг на 19 септември, варненци приемат Лудогорец от 17 часа.

Съставът на Черно море: Симеон Андреев, Мартин Станков (60-Лъчезар Йорданов),Виктор Христов,Кристиян Арсовски,Добромир Добрев (50-Кирил Радев), Ертан Томбак, Емил Янчев, Румен Касабов, Георги Георгиев, Данаил Димов (55-Калоян Диев), Венцислав Анастасов (65-Николай Тодоров).