Задигнаха 600 евро от сейф в хотел

Крими

09-09-2015, 12:37

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

38-годишен варненец открадна 4000 найлонови торбички от склад

В два частни имота, склад и хотел в курорта Св. Св. Константин и Елена са извършени кражби само за ден, сочи полицейският бюлетин за 8 септемри.

Обект на посегателство в хотела е станал сейф, от който са задигнати 600 евро. Златна гривна с тегло от 30 грама и сумата от 500 лв. са откраднати от къща в Девня. Липсата на лаптоп и сумата от 300 лв. е установил собственикът на апратамент в "Младост", който бил оставен с незаключена врата.

4000 найлонови торбички на обща стойност около 156 лв. са задигнати от склад на частна фирма, намиращ се на бул. "Сливница". Кражбата е разкрита, като в престъпното деяние е уличен 38-годишен варненец.

Установен е и извършителят на кражба на сумата от 740 лв. - оборотни пари от магазин за обувки на бул. "Владислав Варненчик", регистрирана на 7 септември. Задържана е 34-годишна варненка, която до момента няма криминални прояви.

В два от случаите (с разкритите кражби) са образувани преписки, а в останалите – досъдебнио производства, като е уведомена Районната прокуратура.