Шофьор се вихри пред полицаи – скъса акт и сипе закани

Крими

04-09-2015, 11:30

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Мъж от Долни чифлик потроши стъкло на автобус

46-годишен варненец хулиганства пред полицаи, спрели го за проверка на бул. "Васил Левски" вчера. Служителите на реда съставили акт на мъжа за нарушение по Закона за движение на пътищата. Той обаче го взел и го скъсал, след което започнал да бута полицаите и да сипе обиди, придружени със заплахи. 46-годишният К. К. няма криминални прояви. Срещу него е образувано бързо полицейско производство, материалите по което са докладвани на Районната прокуратура.

Стъкло на врата на автобус пък е било счупено в късните вечерни часове в сряда. Сигнал за инцидента подал водачът, който управлявал автобус, превозващ пътници от Варна за Бургас. Мъжът обяснил, че на около 2 км след курорта Камчия възникнал конфликт, при който неизвестно лице счупило стъклото на вратата на шофьора. Малко по-късно извършителят е установен и задръжан – става въпрос за 33-годишен мъж от Долни чифлик, който е известен на МВР. По случая е образувана преписка, материалите са докладвани на Районната прокуратура.

Непълнолетно момче е задържано за 24 часа заради отправени обиди и заплахи за убийство срещу негова близка – 42-годишна жена от Девня, която решила да съобщи в полицията. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на Районната прокуратура в Девня.