Катастрофи пратиха две жени в болница

Крими

02-09-2015, 13:20

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За живота им няма опасност

47-годишна варненка и жена на 20 години от Несебър са настанени за лечение в МБАЛ "Св. Анна" след катастрофи, станали сутрешните часове вчера. Животът им е вън от опасност, информираха от полицията. Инцидентите са станали в.

По-възрастната жена била пътничка в лек автомобил "Пежо", който се блъснал с "БМВ" на кръстовището на улиците "Антим I" и бул. "Мария Луиза". Зад волана на пежото била 46-годишна варненка, а на БМВ-то – 19-годишен младеж от града. Пострадалата е с фрактура на таза.

Другият инцидент се е разиграл на на пътя между Варна и Бургас, в района на с. Старо Оряхово. До него се стига след като заради несъобразена скорост при десен завой 21-годишният водач на "БМВ" от Несебър губи контрол над автомобила, който се преобръща в крайпътна канавка.

Водачът е с контузии на главата и дясното рамо, но лекарите са преценили, че не е небходимо да бъде хоспиталиизран. 20-годишната му спътници получава сътресение на мозъка и фрактури на лява ключица и ребро. По случиате са образувани досъдебни производства.