Спипаха четирима младежи с наркотици на ул. "Подвис"

Крими

02-09-2015, 12:21

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Закопчаха и софиянец на крайбрежната алея заради притежание на марихуана

Четирима младежи – трима от Варна и един от Девня, са задържани с наркотици в нощта срещу вторник. 20-годишните А. К., И. К. и Л. Т. и 21-годишният К. П. били проверени от полицаи около половин час след полунощ на ул. "Подвис".

По едно пакетче с марихуана е открито в А. К. и Л. Т., като общото количество на тревистата маса е 6,66 грама. В другите двама младежи са намерени две найлонови пакетчета, съдържащи розово прахообразно вещество, установено като амфетамин с общо тегло 0,63 грама.
Мъжете са задържани за срок до 24 часа. Срещу тях са започнати бързи полицейски производства, като материалите са докладвани на Районната прокуратура.

В първия работен ден на тази седмица в "Младост" е арестуван 34-годишен варненец, в когото е открито пакетче с 0,39 грама марихуана. Мъжът, който е известен на МВР, е отведен в ареста за срок до 24 часа, а по случая е образувана преписка. Материалите са докладвани в Районната прокуратура.

Ден по-рано с дрога на Крайбрежната алея е задържан 30-годишен софиянец, също известен на МВР. От него са иззети иззети девет найлонови пакетчета, съдържащи бели таблетки, пакетче, съдържащо суха тревиста маса, и две цигари със същото съдържание. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана, примесена с тютюн с тегло от 0,37 гр. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. Образувана е преписка, материалите по която са докладвани на Районната прокуратура.