Кола помете мотоциклет, водачът избяга

Крими

28-08-2015, 12:55

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

61-годишна водачка на "Рено" мина на червено, блъсна се в BMW

Двама души са пострадали при катастрофа между кола и мотоциклет, станала в нощта срещу четвъртък в района на село Пчелник. Водачаът на автомобила се движил с несъобразена скорост, в следствие на което влязъл в насрещното платно, блъснал мотоциклет "Ямаха", след което избягал.

От удара 18-годишният неправоспособен водач на мотоциклета, който бил без регистрационни табели, получава фрактура на стъпало. Спътникът му – момче на 19 години от Белослав, е с открита фрактура на ляво бедро. Двамата са прегледани и настанени за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.

След проведено разследване е установен и задържан за срок до 24 часа другишт участник в пътния инцидент – 22-годишен младеж от Долни чифлик. По случая е започнато досъдебно производство, материалите са докладвани на Районната прокуратура.

Други две превозни средства – лек автомобил "Рено" и BMW са се блъснали край Сточна гара вчера около обяд. До инцидента се тига след като 61-годишната водачка на реното на илизане от гарата в посока ул. "Александър Дякович" минава на червено. Вследствие на инцидента жената получава фисура на ляв глезен, прегледана е и освободена без опасност за живота.