Младежите от ГЕРБ пак се събират край морето

Новините

27-08-2015, 18:48

Снимка:

МГЕРБ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Специален гост на осмия летен университет ще бъде зам.-председателят на ЕП Антонио Таяни

Осмият редовен летен университет на младежката структура на ГЕРБ ще се проведе в курорта Свети Константин и Елена от 28-и до 30-и август. В обучението ще участват 220 младежи от МГЕРБ от цялата страна. Събитието ще бъде официално открито от заместник-председателя на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, кмета на град Варна и областен координатор на ГЕРБ-Варна Иван Портних, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и представителя на фондация "Ханс Зайдел" за България Богдан Мирчев.

Лектори в семинара ще бъдат министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министърът на земеделието и храните Десислава Танева и заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов. Заместник-председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева ще представи пред младежите темата "Политиката в смесените региони". Кметът на София Йорданка Фандъкова, кметът на Варна Иван Портних, кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на Благоевград Атанас Камбитов ще разяснят прилагането на успешни управленски политики в местната власт.

Специален гост на осмия летен университет ще бъде заместник-председателят на Европейския парламент Антонио Таяни. Във форума ще участват и евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Андрей Ковачев, Владимир Учучев, Ева Паунова, Емил Радев и Андрей Новаков. По традиция осмият летен университет на МГЕРБ се провежда със съдействието на фондация "Ханс Зайдел", която ще бъде представена и от директора на отдел "Стипендии" проф. Ханс-Петер Нидермайер.