Пробваме се за рекорд на Гинес с най-дълга вечеря на плажа

Варна Лайф

26-08-2015, 11:50

Снимка:

Facebook

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Инициаторите са избрали плажа в Аспарухово

Най-дългата вечеря на плажа ще се опитат да организират група ентусиасти от Варна. С това събитие под мотото "Заедност" те се надяват да възродят позабравени традиции, да обединят хората и да съживят човешките взаимоотношения. За целта е избрана плажната ивица на кв. "Аспарухово", на която между "Верандата" и "Плевнята" ще бъде поставена импровизирана маса, достатъчно дълга, за да събере всички желаещи да се включат. Вече е получено и разрешение от концесионера на плажа.

Идеята е всеки да донесе своята вечеря, а организаторите от сдружение "Живей активно" са се погрижили за богата музикално-артистична програма с изпълнения на живо. Вече са осигурени сцената и осветлението, които са предоставени от Община Варна. Няма да липсват и допълнителни екстри като например свещи, които да създадат романтична атмосфера.

"Най-дългата вечеря на плажа" ще се състои на 5 септември, а очакванията са проявата да се превърне в традиция и всяка година на тази дата жителите на Варна да се веселят заедно. Организаторите са решили и да кандидатстват за поставяне на рекорд на Гинес, за да обединят хората и да популяризират най-хубавия квартал на Варна и България. Нека да покажем и усетим духа на заедност и сътворим нещо красиво под звездите на Аспаруховия плаж, призовават те. Подробности за събитието могат да бъдат намерени в специално създадена за целта група във Фейсбук.