Три тежки катастрофи във Варна: Отнето предимство и чакал обърнаха коли (видео)

Крими

16-08-2015, 16:15

Снимка:

petel.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

За щастие, няма опасност за живота на пострадалите

Три тежки катастрофи станаха във Варна в последните няколко часа. Днес следобед по пътя за Каменар на кръстовището с отбивката за Долище шофьор на "Ауди" сече пътя на джип "Форд Рейнджър", вследствие на което фордът се преобръща и удря други две коли на пътя - "Ситроен" и "Мерцедес". От зверския удар са пострадали двама от участниците в пътно-транспортното произшествие. Шофьорът на форда е получил комоцио, а водачът на мерцедеса е с контузии.

Пак днес следобед, отново заради отнето предимство, е станала тежка катастрофа и на Боровец, на стария път за Бургас. Товарен автомобил блъска кола, движеща се по пътя, която от удара се блъска в друга. При този инцидент също има пострадал - 63-годишна пътничка е с две фрактури.

Тази нощ между 1 и 2 часа след полунощ се обърнала още една кола на пътя. Инцидентът е станал на ската преди табелата за Варна откъм автомагистрала "Черно море". По информация на полицията на пътното платно внезапно изскочило животно - чакал. За да избегна удара с него, водачът на "Рено" рязко извил встрани, вследствие на което се е преобърнал. Двама са пострадалите - 19-годишният шофьор, който е с комоцио и фрактури и 32-годишна пътничка - също с комоцио.

Няма опасност за живота на нито един от петимата пострадали в катастрофите.

ВИДЕО от катастрофата на пътя за Каменар