Феновете на Спартак атакуват общината и днес

Привържениците пуснаха отворено писмо до медиите, с което приканват всички милеещи за синия варненски клуб да присъстват във втория ден от сесията

Феновете на Спартак, който вече обявиха пълната си подкрепа към новосформирания ФК Спартак Варна, ще присъстват и днес на сесията на Общинския съвет. На заседанието местният парламент трябва да подложи на гласуване СК "Локомотив" да бъде даден за стопанисване на дружеството. Привържениците пуснаха отворено писмо до медиите, с което приканват всички милеещи за синия варненски клуб да присъстват във втория ден от сесията.

Ето какво пише в писмото:

Братя спартаклии, приятели, почти десет години нашият любим клуб се управляваше по-начин, който отблъсна хиляди от нас от стадион "Спартак". Записаха се срамни страници в историята на нашия любим клуб. Но най-лошото се случи през последните пет години, когато се стигна до два умишлени фалита, с цел да се заграбят имотите на Спартак в полза на частната фирма "Инжстрой".

След дълга и изтощителна борба на най-непреклонните привърженици на отбора, сме на път да постигнем първа победа към възстановяване на справедливостта.

Утре, 6-ти август, в дневния ред на сесията на Общинския съвет се очаква гласуване за връщане на стадион "Локомотив" на ФК "Спартак Варна". Това ще бъде първа крачка към създаването на един чист и нов клуб с истинска професионална структура. След това ще следва и връщане и на стадион "Спартак".

Призоваваме всички, които сме свързани с футболния клуб - утре ще имаме нужда от подкрепата на всеки един от вас!
всички заедно за Спартак! Това е голям шанс, който не трябва да пропуснем! Чакаме ви в 8:45 часа пред Община Варна.