Черно море бе избран за отбор на месеца

Спорт

04-08-2015, 13:44

Снимка:

narodensport.eu

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Василики Кадоглу е спортист на Варна за юни

Тимът на Черно море, с треньор Тодор Каменов, бе избран за отбор на месец юни от варненските спортно журналисти. Талантите на "зелено-белия" варненски клуб завоюваха бронзовите медали в първенството. "Очаквано Черно море се класира в тройката, тъй като разполагаме с доста качествени момчета. За един треньор е удоволствие да работи с тези футболисти, които всеки ден се влагат максимално в тренировките и мачовете от първенството. Смятам, че имахме възможност да се класираме и по-напред, но за нас самото класиране не е толкова важно", сподели Треньорът Тодор Каменов след церемонията по награждаването.

Състезателката по плуване на варненския клуб Астери Василики Кадоглу бе определена за Спортист на Варна в традиционната месечна анкета за месец юни 2015 година. Успехите на Василики за шестия месец от годината наистина са показателни. С тези постижения тя е определена и за спортист №І1 на варненското спортно училище за месец юни.

Ето класирането на състезателката:

Василики Евангелос Кадоглу-6 а клас,

Iм НР деца 12г 400 м кроул (ДЛОП деца 12 г.)

Iм НР деца 12г 200 м съчетано пл (ДЛОП деца 12 г.)

I място 100 м бруст (ДЛОП деца 12 г.)

I място 200 м бруст (ДЛОП деца 12 г.)

I място 200м гръб (ДЛОП деца 12 г.)

I място 4х100 м щ.своб.стил (ДЛОП деца 12 г.)

I място 4х100 м смесена щафета (ДЛОП деца 12 г.)

Онлайн анкетата бе спечелена с впечатляващ резултат от 60,85 % от състезател представляващ бойните спортове в града. Става дума за кик боксьора Александър Петров, който стана балкански шампион в стил К-1 до 86 кг. в Ниш, Сърбия. Главен треньор в клуба е Виктор Великов.