Жена уби съпруга си с нож в гърдите след скандал (обновена)

Крими

03-08-2015, 11:08

Снимка:

© Pixabay

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Извънбрачна афера свърши с два трупа край Варна

Кървавата семейна трагедия се разиграла в кв. "Повеляново" в Девня

52-годишна жена уби съпруга си в семейния им дом. Кървавата семейна трагедия се разиграла вчера в кв. "Повеляново" в Девня. След обстоятелства, довели до скандал, жената прибягнала до крайната мярка.

Сигналът за инцидента е получен вчера около 14:50 ч. В Спешна помощ е съобщено, че в апартамента има мъж, наръган с нож в гърдите.

Изпратеният на място медицински екип констатира смъртта на 52-годишен мъж, живеещ на адреса. Полицията е установила, че извършител на деянието е Н. Д. - съпруга на починалия. Жената е задържана за срок до 24 часа. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство, материалите по случая са докладвани на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна

Окръжната прокуратура във Варна образува досъдебно производство срещу 53-годишната жена умъртвила с кухненски нож съпруга си – престъпление по член 115 от Наказателния кодекс. 

Сигналът за убийството е подаден в неделя от съсед на семейството, което живее в девненския квартал "Повеляново", уточниха от Обвинението. 

След семеен скандал между двамата жената намушква съпруга си в гръдната кухина. Мъжът е намерен мъртъв в дома на семейството. След извършване на деянието жената отива при съсед в блока и съобщава какво е сторила. В дома често имало кавги и скандали, провокирани и от употреба на алкохол, както и в деня на убийството.

Ножът на престъплението е открит и иззет.Убитият е безработен, а съпругата му получава пенсия за временна нетрудоспособност. Предстоят процесуални действия и действия по разследването на убийството.

.