Никола Спасов: Направихме пропуски за Гинес

Изхабих много излишни нерви в един мач, в който доминирахме тотално, каза още специалистът

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че пропуските на "моряците" пред вратата на Славия са вкарали напрежение в отбора след червения картон и в продълженията на мача с "белите". Варненци се наложиха с 1:0 в столичния квартал "Овча Купел" и записаха първи три точки в "А" група.

"Започнахме добре мача и го продължихме по същия начин. Единственият проблем днес бяха многото пропуски пред вратата на Славия. Те ни лишиха от по-изразителна победа и спокойствие. Изхабих много излишни нерви в един мач, в който доминирахме тотално. В последните минути имаше доста напрежение, най-вече след червения картон и в продълженията. Това усложни малко мача".

"Всичките ни пропуски бяха уникални. Такива пропуски на мой отбор не бях виждал. Всичките бяха за Гинес. Доволен съм от всички футболисти, раздадоха се максимално. Нaправиха всичко, което исках от тях.

"На първо място се съобразявам с противника, относно това дали да сме с трима или четирима защитници. Бях преценил, че срещу Славия можем да сме с трима. Решението беше печелившо днес".

Запитан как ще коментира червения картон на Бурабия, Спасов сподели: "Обещавам, че повече няма да коментирам съдийските решения по една проста причина, че каквото и да кажа то няма абсолютно никакъв смисъл. Оставям на критерия на хората, които се занимават с футбол, на Съдийската комисия и на вас - журналистите. Коментирайте вие, правете студия и следете по най-точния начин съдиите. Защото на тези хора трябва да им се води отговорност по един или друг начин".