Деси от Варна се нуждае от помощ

Животът

01-08-2015, 12:56

Снимка:

Личен архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Младата жена се нуждае от спешна операция по отстраняване на туморни образувания в Германия

Дарителска кампания в подкрепа на 34-годишната Десислава Любенова от Варна организират нейни близки и приятели. Деси се нуждае от спешна операция по отстраняване на туморни образувания в Хайделберг, Германия, за която е необходима сериозната сума от 42 000 евро. След неуспешен опит у нас, Деси вярва, че това е нейният втори шанс.

Към момента са събрани малко над 11 000 лв., а времето напредва. Средства за 34-годишната жена могат да бъдат оставени и в специални кутии, които са поставени в различни заведения в града.

"Всяко ново утро за Деси е подарък, благодарност и надежда. Благодарим ви, приятели и непознати, роднини и работодатели, настоящи и бивши колеги, фирми и физически лица, за доверието, че Деси е истинска, че кампанията ни е истинска и че отношението ни е истинско! Вярваме, че ще успеем, но времето напредва, а още сме далеч от търсената сума", пишат организаторите на кампанията в специално създадена във Facebook група "Добър ден, Деси".

Молим Ви, бъдете съпричастни и ни помогнете да съберем по-скоро нужните за лечението и средства, апелират близките на Деси. Личната история на младата жена можете да прочетете тук, а дарителската сметка за нея можете да видите тук.