Канят Иван Портних на диспут за бъдещето на Спартак

Спорт

31-07-2015, 10:03

Снимка:

Varnautre.bg/ архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Сдружението на клуба представя стратегията си за развитието му

Сдружението ФК Спартак Варна кани кмета на Варна Иван Портних, общинските съветници, всички привърженици на Спартак Варна, деца и юноши от ДЮШ, техните родители и настоящето ръководство на Спартак 1918 на пресконференция и публичен диспут за бъдещето на варненския клуб, които ще се проведат на 4-ти август , вторник от 18:30 в зала номер 4 на Фестивалния комплекс.

Ден преди дългоочакваната сесия на общинския съвет, на която г-н Портних е обещал да предложи на общинския съвет предоставянето на клубната база на отбора,припознат от феновете, ще запознаем обществото с нашата стратегия за развитие на клуба и детско-юношеската школа.

Призоваваме всички заинтересовани за бъдещето на ФК Спартак Варна да се включат активно на това събитие. Нека родителите на подрастващите футболисти също да присъстват като заинтересовани за бъдещето на своите деца. Нека и тези, които биха предложели по-добра алтернатива за развитието на клуба, също да дойдат и да изложат своите аргументи - истината се ражда в пряката дискусия, не по медиите.

На 4-ти август ще се навършат и три месеца от загубата Живко Господинов. До последния си дъх той ни даваше сили и ни вдъхваше кураж за борба за един нов и чист Спартак Варна след години на унижения и агония. Длъжни сме да доведем до край неговото дело.