74-годишна жена е в неизвестност от 26 дни

Животът

28-07-2015, 16:51

Снимка:

Личен архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Иванка Костадинова последно е видяна в авренското село Здравец

Областна дирекция на МВР във Варна издирва 74-годишната Иванка Захариева Костадинова, която е в неизвестност от 26 дни. Възрастната жена е видяна за последно в авренското село Здравец около 11:50 часа на 2 юли тази година.

Сигналът до Областната дирекция на МВР е подаден на 3 юли и веднага Иванка Костадинова е обявена за общодържавно издирване. Сформирана е група от служители на полицията със следово куче и са предприети издирвателни дейности в района, където е пребивавала. В издирването са се включили и близки на издирваната Иванка Захариева, но до момента възрастната жена не е намерена.

Иванка Захариева Костадинова е висока около 160 см., слаба, с бяла коса. Била е облечена с бежова блуза с дълъг ръкав, зелена жилетка, тъмен панталон, домашни чехли от гума, бели на цвят. Липсва информация за евентуалната посока, в която жената е тръгнала.

Гражданите, които имат някаква информация относно местонахождението на Иванка Костадинова могат да се обадят на спешен телефон 112 или в най-близкото подразделение на МВР.