Шофьорка помете неправоспособен мотоциклетист

Крими

22-07-2015, 13:54

Снимка:

Varnautre.bg/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Друг водач без книжка се заби в мантинела

45-годишна водачка от Варна предизвика катастрофа, при която пострада неправоспособен мотоциклетист. Инцидентът станал в ранните сутрешни часове вчера на бул. "Приморски". Жената излизала с лек автомобил "Пежо" от крайпътен имот, но не спазила предимство и блъснала движещ се по булеварда мотоциклетист.

В резултат на удара, 68-годишният водач на двуколесното превозно средство, който е неправоспособен, е получил контузии на колената и подбедрица. Прегледан в болница и е освободен за домашно лечение.

Още един пътен инцидент с участието на неправоспособен водач на мотоциклет е станал вчера. 20-годишният Б. З. се движил с мотоциклет "Сузуки" по пътя за курорта Златни пясъци. В района на Траката загубил контрол над превозното средство, което се забило в мантинелата. Младежът е с контузии, но няма опасност за живота му.

25-годишна варненка е пострада при друга катастрофа, станала в Белослав. Тя се возила в "Ситроен", който бил ударен от "Хонда" поради неспазване на дистанция. Варненката е получила контузия на врата.