Никола Спасов: Ако отстраним Динамо няма да е изненада за мен

ВИДЕО: Всички отиваме с една и съща идея и цел - да преминем в следващия кръг

Треньорът на Черно море Никола Спасов е уверен, че неговите футболисти могат да спечелят мача с Динамо и да се класират за следващата фаза на турнира Лига Европа. "Моряците" играят с тима от Минск утре от 18 часа на стадион "Трактор" в Беларус

"Положителното е, че всички в отбора са здрави. Има настроение. Това е най-важното. Мисля, че футболистите са добре подготвени. Има съвсем лека умора, но смятам, че всички отиваме с една и съща идея и цел - да преминем в следващия кръг.

Специалистът не възнамерява да прави кой знае какви промени за срещата в четвъртък, тъй като е доволен от начина, по който играха "моряците" в първия двубой в Разград. "Промени могат да направят футболистите в самия мач. Не очаквайте кой знае какви промени в тактически план от моя страна".

"Не смятам, че Динамо ще играят по-затворено в тази среща, въпреки че резултатът от първия мач ги устройва. Очаквам да играят с по-голямо самочувствие, отколкото в Разград. Но в крайна сметка не ме интересува как ще играят Динамо, интересува ме моят отбор да успее да реализира това, което има като възможности.

"Въпреки че програмата с пътуванията ни е тежка мисля, че се справяме с възстановяването на играчите. Футболистите ни вече се адаптират и мисля, че за третия мач от старта на сезона, ще изглеждаме по-добре от първите две срещи".

"Извън групата за мача остана Хуан Мануел Вареа, който не е достатъчно подготвен. Не ме притеснява, че и тримата нападатели, с които разполагаме, не са в оптимална форма. По-важното е, че се създават ситуации за гол. Рано или късно ще започнем да вкарваме. Уверен съм, че можем да преминем този съперник и няма да съм изненадан, ако продължим напред", завърши Никола Спасов.