Спартак 1918 започна подготовка със 17 футболисти

Фенове освиркваха отбора, полиция охранява Иван Петров и компания

Отборът на Спартак 1918 започна подготовка за новия сезон в Североизточната "В". Треньорът Иван Найденов изведе за първата тренировка 17 футболисти на стадион "Спартак", който продължава да е ужасно състояние.

Сред играчите бе бившият капитан на варненци Боян Илиев, екзотичният Тодор Радомиров, Румен Александров, Славомир Събков, Георги Димитров, Васко Боев, Калоян Иванов, Мартин Великов, Иво Русев и др. Васко Боев ще изпълнява функциите на играещ помощник треньор.

Любопитното е, че "соколите" бяха охранявани от четирима полицаи. Около 30 фенове пък посрещнаха футболистите и спортно-техническия щаб с бурни освирквания и викове "Предатели".

Ултрасите искаха да разговарят с новия председател на Управителния съвет Иван Петров, който обаче не пожела да се срещне с феновете и изгледа тренировката от тунела, скрит зад няколко униформени служители.

Стана ясно още, че Спартак ще изиграе първата си контрола от предсезонната подготовка срещу тима на Девня. Проверката е насрочена за 25 юли (събота) най-вероятно на стадион "Спартак".

Основното почистване на Коритото, за което вече спомена Иван Петров, ще се състои в сряда следващата седмица.