Паланков: Черно море има нужната класа, за да продължи в Лига Европа

Спорт

17-07-2015, 16:14

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море - Динамо в снимки

Феновете на Черно море на Лудогорец Арена

Дано головете, които изпуснахме в Разград, влязат в Минск

Един от основните футболисти на Черно море Тодор Паланков остана недоволен от крайния резултат срещу Динамо (Минск). Варненци завършиха наравно 1:1 с беларусите, като допуснаха изравняване в 74-ата минута на срещата.

"Държахме мача в ръцете си и точно, когато се очакваше да стане 2:0, миг невнимание в защитата ни коства изравняването. Честно казано, по начинът, по който се развиваше срещата, не виждах как ще ни вкарат гол, но за съжаление имаха късмет в една ситуация при статично положение", заяви Тодор.

Той изрази задоволство, че са показали качествен футбол и характер, а относно реванша е оптимист: "Дано головете, които изпуснахме в Разград, влязат в Минск. Ще направим всичко възможно да ги елиминираме и мисля, че имаме качества и класа да го направим".

Десният защитник Стефан Станчев изрази задоволство от стилната им продукция при 1:1 срещу Динамо (М). "Добре изигран мач от наша страна, както от тактическа гледна точка, така и от футболна. Липсваше ни само втория гол. Ние трябва да вкараме гол и в Минск, и аз съм убеден, че ще го направим. Нашият отбор има нужната класа да играе в третия предварителен кръг“, оптимист е Стефан.