Венков: Вярвам, че можем да продължим напред в Лига Европа

Спорт

17-07-2015, 08:34

Снимка:

© Varnautre.bg | Ивайло Борисов

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море - Динамо в снимки

Черно море не успя да победи Динамо

Феновете на Черно море на Лудогорец Арена

Изпуснахме победата срещу Динамо

Капитанът на Черно море Мишо Венков смята, че отборът му е изпуснал победата срещу Динамо (Минск) в първия мач между двата тима, който се игра на "Лудогорец Арена" в Разград. Варненци завършиха 1:1 беларусците, но запазват шансове за реванша. Венков вярва, че "моряците" имат сили да продължат напред в Лига Европа.

"Не сме разочаровани, контролирахме играта, представихме се добре. Можехме да вкараме втори и трети гол, но няма да правим трагедии. Ще говорим с момчетата, няма да униваме, няма да навеждаме глави. Мисля, че имаме сили да отстраним този отбор, има все пак втори мач", заяви Венков пред Diema Sport.

"Имат предимство, особено че първенството им тече, докато за нас това е първи официален мач. Смятам, че ще изглеждаме много по-добре в мача за първенството, а после в Беларус. Аз съм оптимист, както и всеки от нас."

"Разковничето не мога да ви кажа кое ще е за реванша, но ние ще излезем за победа и ще се борим за успеха. След мача ще се види какво сме направили, как сме играли и дали заслужаваме да продължим напред. Аз лично за себе си вярвам, че ще продължим", завърши защитникът.