Никола Спасов: Очаквам нещо неочаквано срещу Динамо

Готови сме за мача, но не на 100%

Треньорът на Черно море Никола Спасов коментира очакванията си за първия мач от втория кръг на турнира Лига Европа срещу Динамо (Миснк).  Специалистът сподели, че в отбора му има приповдигнато настроение за срещата с беларусите.

"Готови сме за мача. До каква степен? Не сме на сто процента, но от психологическа гледна точка виждам, че в отбора има настроение. Подготвени сме добре и заминаваме със самочувствие. До каква степен физически сме подготвени обаче ще се види утре на мача", каза Спасов.

"Гледах няколко двубоя на Динамо. Много добър и комплектован отбор, с много добри футболисти. Играят стабилно и с един и същи състав в първенството. Обиграни са. Играят със самочувствие, така че очаквам труден мач. Искам футболистите да са спокойни и да се опитаме да победим, независимо с какъв резултат. На теория Динамо (Минск) са фаворити. Играят постоянно в Лига Европа, втори в местното първенство и един от най-популярните отбори в Беларус. Изгледах последните им срещи, но допускам съперника да промени схемата си на игра. Затова ние ще се адаптираме по тях. Очаквам може би нещо неочакваното", сподели треньорът.

"Контузията на Бакари ни разтрои много. Като начало това е една човешка липса в отбора. Дните отминаха, всички вече се адаптираме да играем без него. Все пак един футболист не трябва да повлияе на играта на отбора. Имаме играчи, които да го заместят", каза Спасов, който допълни, че няма да търсят услугите на нов нападател за новия сезон.

Относно Вареа, специалистът сподели: "Очаквам всеки момент да пристигне международният сертификат на Вареа, за да може да играе срещу Динамо. Няма какво да кажа за Ернандес, тъй като няма нищо конкретно", завърши Никола Спасов.

ЧУЙТЕ ВСИЧКО, КОЕТО КАЗА НИКОЛА СПАСОВ: