Иван Петров: Имам 3-годишна стратегия за Спартак

ВИДЕО: Новият треньор ще е Иван Найденов, 20 футболисти се събират в събота на "Коритото" за първа тренировка

Новият шеф на Спартак 1918 Иван Петров, който бе избран днес за председател на УС на клуба, разкри, че зад него стоят две фирми, които са готови да финансират "соколите". Освен това Петров разкри и името на новия треньор, както и кога се събира отбора за първа тренировка.

"Моята борба за Спартак започна в общинския съвет, когато гласуваха създаването на Спортен комплекс Спартак. От този момент започна ограбването на клуба", категоричен бе Петров.

"В момента има две фирми, който искат да спонсорират Спартак, но не искат, поне до вчера, да им обявяваме имената".

"Новият треньор на Спартак 1918 ще бъде Иван Найденов. В събота от 18 часа 20 футболисти събираме на стадиона за първа тренировка. От един месец моля Антон Фажев да ми даде ключовете за съблекалните, но не последва никаква реакция. Няма екипировка, няма нищо. Имаме сведения, че съблекалните са срутени. 40 момчета ще дойдат и ще направят почистване на стадиона", сподели новият шеф на Спартак.

"Най-големият ни капитал е, че излизаме с отбор. Благодарение на вас (б.а. членовете на Общото събрание) ние си върнахме клуба", каза още Петров, който има за цел да бъде изготвена тригодишна стратегия, в която да се наблегне на школата и от нея да излязат поне 15 футболисти, готови за професионалния футбол.

"Имам идея да се въведат абонаментни карти за по 5 лева на месец, както и дарителски фонд за клуба".

ВИЖТЕ ВСИЧКО, КОЕТО КАЗА ИВАН ПЕТРОВ, ВЕДНАГА СЛЕД ИЗБИРАНЕТО МУ ЗА ШЕФ НА СПАРТАК: 1918: