Иван Петров става шеф на Спартак 1918 утре?

Имаме исторически шанс да освободим великия Спартак от лапите на италианците и футболната мафия

Бившият футболист и треньор на Спартак Варна Иван Петров най-вероятно ще бъде избран за председател на УС на Спартак 1918 на Общо събрание на клуба утре в 13 часа в младежки дом "Орбита". Ако това стане факт Петров, който на 4 август навършва 60 години, ще сбъдне мечтата на своя живот – да е фактор в управлението на родния си клуб.

Ден преди форума Иван отправи послание към спартаклийската общност.

Публикуваме го без редакторска намеса:

"До целокупната спартаковска синя общност. Казвам се Иван Петров, футболна личност на Варна и най-добрия голмайстор с глава на някогашния велик Спартак.

Знам, че сега е най-ужасния миг, болката е голяма, стотици деца и хиляди хора спартаклии страдат, защото той, великия Спартак изчезна от футболната карта на България. Виновници за това жестоко обществено престъпление има!

Той, нашия любим Спартак е само един. За свободата и цялата истина трябва да се борим. Дошло е време не разделно, а всички да се обединим. Сега, на 15 юли 2015 година, ще се състои Общо събрание на клуба, на което имаме исторически шанс да освободим великия Спартак от лапите на италианците и футболната мафия.

Разберете, истината е една – никой няма ни божието, ни човешкото право да продължи да се гаври с имената и паметта на всички онези легендарни футболисти, които с достойнство и чест носиха святата синя фланелка на "соколите“.

Аз вярвам в Бог! Христос ми дава доброта и любов! Великия ФК Спартак ще го бъде!