Фен брои над 400 лева за билети за мача с Динамо (Минск)

На "Тича" продадоха над 1000 пропуска за старта в Лига Европа

Един от колоритните фенове на Черно море Иван Иванов, който направи Никола Спасов адмирал веднага след финала за Купата на България с Левски, брои 400 лева за билети за мача с (Динамо Минск) в Разград на 16 юли. След като Черно море подчини Левски и триумфира с Купата на България Спасов обече стилен моряшки костюм, подарен му от въпросния фен и позира с него. От тогава близки до треньора и журналисти се обръщат към Спасов с "Адмирале".

"Билетите са за нашата фракция "Демоните", уточни Иван (вляво на снимката), който обеща нова изненада за Никола Спасов, ако Черно море успее да влезе в групите на Лига Европа.

Друг привърженик - Йордан Манолов, по-известен като Данчо Пожарната пък вчера е закупил 41 билета и за момента води в класацията за най-много купени входни талони накуп.

Пред касите входни талони си купуваха също фенове на носителя на купата от различни възрасти – деца, младежи, зрели и възрастни. Всички те бяха оптимисти за крайния изход от първия двубой, като прогнозираха победи за "моряците" с резултати 1:0, 2:0, 3:0 или 3:1. Беловлас привърженик пък изрази убеденост, че варненският тим ще се класира за третия предварителен кръг в Лига Европа с две равенства – 0:0 у дома и 1:1 в Минск, а петима фенове коментираха кой ще бие дузпа, ако бъде свирена такава в Разград. Те бяха раздвоени между Мишо Венков, Марчин Буркхардт и Симеон Райков.

Билетите за двубоя с Динамо (Минск) вървят като топъл хляб. За по-малко от ден вече са закупени над 1000 входни талона, съобщиха за varnautre.bg от клуба. Продажбата продължава всеки делничен ден от 9 до 17 часа във фен-магазина на стадион "Тича". Освен билети привърженици си купуват и специалното издание на книжка с DVD (на цена 5 лв.), посветено на мача от ІІ предварителен кръг на Лига Европа срещу Динамо (Минск).

Ръководството на Черно море реши да зарадва своите фенове с подробна информация за двата отбора, снимков материал на участниците в мача и пътя на “моряците” в евротурнирите, каквато информация съдържа комплекта. На диска пък има пълен запис от финалния мач от турнира за Купата на България.