5000 атакуват Разград за мача с Динамо (Минск)

Спорт

07-07-2015, 12:49

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Феновете организират екскурзия с автобуси

Шефът на Националния фенклуб на Черно море Иван Михайлов е оптимист, че феновете на Черно море ще напълнят стадиона в Разград за мача с Динамо (Минск). "Моряците“ приемат беларусите в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа на 16 юли от 20 часа на стадион "Лудогорец Арена".

От днес във фен-магазина до входа на стадион "Тича“ стартира продажбата на билети за двубоя, които струват 10 лв. Продажбата ще продължи всеки делничен ден от 9,30 до 17 ч,, съобщава официалният сайт на "моряците".
Поради очаквания голям интерес към срещата, входни талони се пускат и на 11 и 12 юли на “Лудогорец Арена” - на сектор "В", от 10 до 17 ч. В Разград билети ще се продават и на 15 юли, и в деня на мача.

"Еуфорията след спечелената купа на България е голяма и всеки от нас иска да изпита още една незабравима вечер. Очаквам ултрасите на любимия ни тим да закупят около 5000 билета, като от фенклуба сме организирали екскурзия с автобуси. Цената е 10 лева, а крайния срок за записване е 13 юли. Имаме готовност да осигурим необходимата бройка рейсове, но сме наясно, че повечето привърженици ще пътуват коли", каза Иван Михайлов.