Пак дъжд по Черноморието утре

Животът

04-07-2015, 15:44

Снимка:

Читателска снимка

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

В началото на следващата седмица ще преобладава слънчево време

По Черноморието утре облачността ще бъде по-често значителна. Около и след обяд ще има и краткотрайни превалявания придружени от гръмотевици. Вятърът ще е слаб, предимно от северозапад. Максималните температури по крайбрежието ще са между 25° и 27°. Вълнението ще е слабо, около 1-2 бала. Температурата на морската вода е 22°-24°, прогнозират синоптиците.

Тази нощ по-значителна облачност ще има над източните райони, където все още на места ще превалява.

В началото на следващата седмица ще преобладава слънчево време. В часовете около и след обяд над източните и планинските райони ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места слабо ще превали. Температурите ще започнат бавно да се повишават и максималните в понеделник ще бъдат между 27° и 32°.

Във вторник и сряда ще бъде слънчево, след обяд над планинските райони с развитие на незначителна купеста облачност. Температурите ще продължат да се повишават и ще се установи горещо време, информират от bTV.

В четвъртък ще се задържи горещо, с максимални температури от 32° до 37°. Ще бъде предимно слънчево, около и след обяд над Западна България ще се развие купесто-дъждовна облачност и там на места ще превали и прегърми.

Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще започне да прониква хладен въздух.