Никола Спасов: Вземаме десен бек и централен бранител

Спорт

04-07-2015, 13:27

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Бакари изригна с четири гола в учебната игра днес

Учебната игра на Черно море в снимки

Французинът няма да можем да го използваме за първия мач с Динамо (Минск)

Треньорът на Черно море Никола Спасов сподели, че със сигурност ще търси заместник на разтрогналия Живко Атанасов. Спасов разкри, че в следващите дни на Тича ще пристигне десният краен бранител от Франция.

"Чакаме десен бек, но преди да пристигне не искам да го коментирам. Не съм запознат с физическата му подготовка. Предполагам, че би трябвало да е в добро състояние. При всички положения ще бъде футболист, на който не мога да разчитам в първия мач с Динамо (Минск)", каза Спасов.

Относно контузените Жиньо и Стенио, специалистът сподели: "Португалецът днес мина последен физически тест, който показа, че е много добре. В понеделник ще започне подготовка на 100%. За Стенио в началото на другата седмица ще решим кога ще поднови занимания с отбора".

Треньорът разкри, че на мястото на освободения Живко Атанасов ще се търси централен защитник. "При всички положения ще вземем играч на тази позиция. Той ще е българин. В момента решавам кой точно да привлечем". Спасов не пожела да отговори, дали единият е Крачунов, но сподели, че със сигурност разговори с Даниел Димов не са водени и той не е вариант за Черно море.

Наставникът каза още, че не е разговарял с Жоро Илиев, за който медиите в Китай твърдят, че се прибира във Варна заради контузия и е твърде вероятно да се раздели с неговия Шъдзяджуан.

Относно двустранната игра днес на стадион "Младост", Никола Спасов сподели: Доволен съм, получи се една добра тренировка. Всички се вложиха максимално. Вкараха се много голове, но и се изпуснаха много. Особено през първото полувреме. Втората част бе по-голова. На почивката казах на момчетата, че единственият проблем е концентрацията пред гола.

Чуйте всичко, което каза Никола Спасов, след двустранната игра днес: