Никола Спасов: Селекцията приключва с привличането на защитник

Спорт

01-07-2015, 20:11

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ясен ми е съставът за първия мач, каза още специалистът

Наставникът на Черно море Никола Спасов обяви след победата над Балчик, че селекцията им ще приключи с привличането на защитник. Спасов уточни, че няма идея дали това ще бъде българин или чужденец. Иначе пробите на Богдан Атанасов, който вкара красив гол от воле на балчиклии, ще продължат.

"Доволен съм от проверката. Вижда се, че има умора във футболистите от тренировките досега. Не съм очаквал нещо повече от това, което видях. Мисля, че се получи полезна тренировка срещу един стегнат отбор. Богдан остава при нас. Той не бърза и аз не бързам, така че ще продължи да тренира с нас", каза Спасов.

Специалистът призна, че е наясно със състава за първия мач в Лига Европа с Динамо (Минск) на 16 юли.
"До момента свършихме предвидената работа, но в плана ни не влизаше да имаме двама контузени - Стенио Дос Сантос и Жиньо. Но това е част от играта. Предполагам, че скоро Жиньо ще започне да тренира, а Стенио - в началото на другата седмица. Иначе съставът за първия мач ми е ясен, въпреки че много е далеч първият мач. Има много обстоятелства, дано да нямаме проблеми с контузени. Ние имаме готов състав от миналия сезон, така че не се замислям много относно състава.

Никола Спасов коментира и началото на "А" група. "Мисля, че ще бъде много тежка година. Много равностойно ще са всички отбори. Естествено, че не ми е много приятно, че първите четири кръга играем с може би най-добрите отбори", завърши Спасов.

Чуйте всичко, което каза Никола Спасов след проверката с Балчик: