Великотърновци показват Варна от птичи поглед

Животът

01-07-2015, 11:58

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Нарекли са проекта си SkyTrip Bulgaria

Да покажат природния и културен потенциал на България, но от нов ракурс. С тази идея двама великотърновци са сe впуснали в реализацията на проект, наречен от тях SkyTrip Bulgaria. Желанието им е да покажат красотите на страната от високо, заснемайки градове, местности, забележителности и природни феномени.

Последното видео, което са сътворили показва Варна и забележителностите й. Близо 4-минутната въздушна обиколка показва от птичи поглед Морската градина, крайбрежната алея,  морския бряг, Аладжа манастир и други обичани от варненци места.

Идеята за въздушна обиколка около България се родила преди по-малко от година. Не се водим по конкретен график за заснемане не обектите, защото е обвързано с много време и ресурси, но идеята е да заснемем колкото се може повече градове, местности, обекти, обясняват Галин Банчев и Георги Павлов.

Обединени са от страстта си към изкуството. Наскоро са се дипломирали - Галин със специалност архитектура, а Георги със специалност иконогафия. Засега финансират сами начинанието си, но търсят финансова подкрепа, за да могат да се усъвършенстват и реализират повече красиви видеа.