Червените в "Аспарухово" искат Гуцанов за кмет

Шест са номинациите за кмет на района

Градският лидер на БСП във Варна Борислав Гуцанов получи номинация за кандидат за кмет и от партийната структура в район "Аспарухово". За него единодушно са гласували всички, участвали в районната конференция делегати. Според решението им предложенията на основните партийни организации за кандидати за кмет на общината от гражданската квота ще бъдат коментирани по време на градската конференция на БСП.

Шестима получиха номинации за поста кмет на район "Аспарухово“  - председателят на районния съвет на БСП в квартала Галин Трифонов, Милена Георгиева, зам.- председател на организацията там и Валентина Велчева, която обаче си направи отвод. В списъка като представители извън партията са Мартин Златев и Галина Бакалова.

Сред предложенията за кандидати за общински съветници, които да попълнят листата на БСП на изборите през октомври, са Галин Трифонов, Милена Георгиева, Ирена Георгиева, Христо Боев, проф. Николай Джагаров, Жанет Василева, Веска Димова и други.

Вътрешнопартийната кампания преди местните избори продължава и в останалите райони на града. Предстоят конференции на организациите в "Одесос“ и "Приморски“. След това ще се проведе и градска конференция на БСП.