Волейболен турнир за деца стартира във Варна

Спорт

25-06-2015, 16:14

Снимка:

LAP.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Пламен Константинов и най-големите звездни волейболисти награждават призьорите

Волейболен турнир за деца до 15 години ще се проведе на 29 юни (понеделник) в зала "Младост" на Двореца на културата и спорта във Варна. Надпреварата стартира в 10 ч., а организатор на събитието е Благомира Александрова, председател на постоянната комисия "Младежки дейности и спорт" към Общински съвет Варна.

В турнира ще вземат участие момичета и момчета от най-елитните варненски спортни клубове - Черно море, Спартак, Торо волей, Перун Вн, Бултекс. Подобно състезание се прави за първи път във Варна като желанието и амбицията на организаторите е да се превърне в традиционен за града ни.

"Младите хора имат нужда да спортуват повече, да се изявяват, а моментът, който те чакат с най-голямо нетърпение, е награждаването, защото за бъдещите ни волейболни надежди няма по-голямо щастие и чест медалите да им бъдат връчени лично от националния отбор на България в този спорт", коментираха организаторите.

Турнирът ще се проведе със съдействието на ДКС Варна – направление "Спорт". По време на срещите от Световната лига по волейбол Пламен Константинов и най-големите звездни волейболисти ще наградят призьорите.