Лятна фотоваканция очаква варненските тийнейджъри

Варна Лайф

24-06-2015, 19:27

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Фотографско лято с Гаро Кешишян

Горещо фотографско лято очаква учениците решили да съчетаят ваканцията с уроците по любимото хоби в Арт академия "Деметра". Заниманията започват на 13 юли и ще продължат до началото на учебната година. Предвидени са 100 часа практически занимания, разпределени в 3 дни от седмицата. Академията разполага със студио, където ще се води част от обучението, докато друга част ще е на терен. Водещ преподавател е добре познатият варненски фотограф Гаро Кешишян. Цената на курса е 200 лева.

Завършилите ще получат сертификат от МОН по професия "Фотограф", с възможност за продължаване на професионалното обучение. Дори само сертификата за част от професия, позволява да се кандидатства за работа в страните от Европейския съюз или американски компании, включително и такива набиращи персонал за пасажерските кораби. Успоредно с курса по фотография ще се проведе и курс по рисуване с преподавател професор Владимир Иванов.

Скоро Арт академия "Деметра" раздаде дипломите на първите си курсисти, които в рамките на 1 учебна година проведоха 900 учебни часа. След дългото усвояване на професията и изпити курсистите направиха и първата си изложба.