#АЛАРМА: На "27 юли" влизат с колите в магазините! Буквално

Без цензура

19-06-2015, 17:04

Снимка:

Гражданинът репортер © Varnautre.bg

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лепнаха на полицай "Паркирал си като идиот!"

Мерцедес блокира тротоар

Нови измерения в категорията "Паркирал си като идиот"

Тревожен сигнал ни изпрати наша читателка, собственик на магазин централната улица "27-ми юли". Дамата се оплака, че ежедневно на тротоара пред магазина й нагли шофьори паркират автомобилите си така, че хем да не може да се влезе в него, хем да трябва да слезеш на улицата, за да продължиш пътя си.

"Положението с паркирането на ул. "27 юли" е под всякаква критика. Ежедневно се случва да се натъкна на подобна гледка пред магазина си", ни пише г-жа Мутафова във Фейсбук, изпращайки и скандалните снимки от днес.

При което изниква въпросът: "Как да работя?". Колата е почти влязла в магазина ми.

Собствениците на автомобила дойдоха след около 10-15 мин. и общо взето ми се изсмяха - те знаели, че няма много клиенти и решили, че няма проблем. Седнали отсреща в барчето да погледат сеир как аз се чудя как да обслужа клиентите си - предимно възрастни хора, и как пешеходците се налага да заобикалят мерцедеса им.

Малко по нагоре по същата улица, по тротоара е невъзможно да се мине".

Въпросът, който всички потърпевши си задаваме: "Докога, скъпи съграждани, едни варненци ще бъдат по-специални от други?" И ако ние не се уважаваме един-другиго, ако ние не спазваме правилата, как да очакваме нещата да се променят към по-добро за всички?...

А дотогава, ето номера на паяка - звънете, не ги щадете: 052 820 921, 820 922 - от 8:00 до 20:00 часа