Кондукторка пострада в автобус

Животът

19-06-2015, 16:05

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Водач на "Шевролет" блъсна руски турист

Кондукторка в автобус "Мерцедес" от градския транспорт пострада, след като водачът набил рязко спирачки.  Инцидентът станал в сутрешните часове в четвъртък на бул. "Владислав Варненчик" в района на спирка "Патриарх Евтимий". 55-годишният водач от Синдел потеглил с несъобразена скорост и се наложило да набие спирачки.

В резултат кондукторката паднала, а по-късно в болницата е установено, че е олучила контузия на главата и лумбалната област. След прегледите е освободена от лечебното заведение без опасност за живота.

19-годишен руски турист е пострадал при друг пътен инцидент вчера, станал на ул. "Рила". Младежът преминавал по пътното платно с приятели, когато бил ударен от лек автомобил "Шевролет", управялван от 29-годишен варненец с инициали И. Л. От удара руснакът е с контузия на левия крак.

BMW и мотопед "Ямаха" са се блъснали снощи на кръстовището на ул. "Кракра" и "Три уши". До произшествието се стига след като 27-годишният водач на автомобила не пропуска двуколесното превозно средство при ляв завой. Пострадал е 34-годишият водач на мотопеда, който е с контузия на дясното коляно.